Miért vásárolj nálunk?

….nagyon jó kérdés, hiszen amikor vásárolunk valahol – ha nem is tudatosan- , de feltesszük magunknak is a kérdést.

Rengeteg webáruház, azon belül igen sok reformélelmiszereket forgalmazó online bolt várja a potenciális, leendő vásárlóit.

Gondoltunk egy merészet és úgy döntöttünk, hogy akár egészségügyi okai vannak a megváltozott étkezési szokásaidnak, akár súlyfölösleg miatt diétázol egy dolog előbb vagy utóbb biztosan hiányzik majd…ez pedig a nassolás.

Biztosíthatunk afelől, hogy bármilyen édes vagy sós nassolni valót vásárolsz nálunk, azt bűntudat nélkül örömmel fogyaszthatod.

Nagy örömünkre szolgál, ha egy – számunkra idegen- ember úgy dönt, hogy az idejét-energiáját és pénzét adja az eladónak. Minden egyes megrendelés alkalmával, nem csupán egy nevet, címet és összeget látunk a monitoron! Dehogy! Annál sokkal többet!

Megtiszteltetés számunkra, ha valaki úgy dönt,
• időt szán arra, hogy nálunk vásároljon,
• és nálunk költi el a pénzét.

Tisztában vagyunk vele, hogy valahol mindenképpen megvennéd ezeket az élelmiszereket, hiszen szükséged van rá. Azonban, számunkra jóleső pozitív visszajelzés minden megrendelés tőletek.

Amit a webshop kínál:
1. A nasss.hu vásárlói értesülnek a csomagjaik érkezéséről.
2. Több szállítási mód és a lehető leggyorsabb csomagfeladás.
3. Szakértőnk a Finomat másképp blog receptjeivel segíti a nasss.hu vásárlóit, életmódváltóit!
4. Elérhetőek vagyunk! Nem automata válaszol s nem a chatbot reagál a Facebook oldalunkra küldött messenger üzenetekre. Hisszük, hogy a technikai újítások és intelligens szoftverek jók és hasznunkra vannak, de nem mehetnek az emberi visszajelzések rovására!

Baráti üdvözlettel,
Nasss.hu csapata